Promocje
EVORA 01 ceramika  kafel -  BIAŁY MAT   PROMOCJA!
EVORA 01 ceramika kafel - BIAŁY MAT PROMOCJA!
5 200,00 zł 3 999,00 zł
szt.
Wkład 26" ECO LED
Wkład 26" ECO LED
1 380,00 zł 1 280,00 zł
szt.
Kocioł na pelet RED Selecta 20 z pompą el.
Kocioł na pelet RED Selecta 20 z pompą el.
16 796,00 zł 15 990,00 zł
szt.
Polityka prywatności

 

INTEBO.PL
Polityka prywatności Sklepu

 

Drogi Użytkowniku!

W związku z tym, iż 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz swobodnego przepływu takich danych zwane „Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych”, dalej „RODO”, pragniemy zwrócić Twoją uwagę na kilka istotnych kwestii związanych z przetwarzaniem Twoich danych.

Administratorem Twoich danych osobowych jest sklep: INTEBO. Kazimierz Kądziołka, z siedzibą: Limanowa, ul. Leśna 16, 34-600 Limanowa, zwany dalej „Administratorem”.

Twoje dane przetwarzane są w celu świadczenia Ci usług drogą elektroniczną w tym zapewnienie dostępu do platformy internetowej Sklepu (zwanego dalej „Sklepem” lub „Witryną”), bezpieczeństwa Sklepu oraz wykonania zawieranej umowy. Ponadto Administrator przetwarza Twoje dane w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów (dane osób odwiedzających Witrynę) oraz wykonania obowiązków nałożonych na Administratora przez przepisy prawa. Podstawą przetwarzania Twoich danych jest niezbędność do wykonania zawieranej umowy oraz prawne obowiązki Administratora.

Twoje dane przetwarzane są wyłącznie w zakresie związanym z realizacją powyższych celów. Administrator nie udostępnia Twoich danych nikomu, wyłączając z tego firmy, z którymi współpracuje w celu świadczenia Ci usług oraz uprawnione organy państwowe.

Okres przechowywania Twoich danych zależy od podstawy prawnej ich przetwarzania. W przypadku przetwarzania danych na podstawie umowy – do jej zakończenia i przedstawienia wynikających z niej roszczeń. W przypadku przetwarzania danych ze względu na obowiązujące przepisy prawa – do momentu upływu okresów określonych w tych przepisach. W przypadku przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora – do momentu jego ustania lub do momentu wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania. W przypadku przetwarzania danych na podstawie zgody – do momentu wycofania zgody. W innych przypadkach przetwarzania danych Administrator przechowuje dane nie dłużej niż jest to konieczne lub wymagają tego przepisy prawa.

Jako Klient masz prawo żądać od Administratora dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, zaktualizowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (Urząd Ochrony Danych Osobowych) oraz do cofnięcia zgody na przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodne z prawem przetwarzanie, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, jeżeli przetwarzanie danych opiera się na zgodzie. Cofnięcie zgody nie będzie jednak wpływać na to, iż Administrator mógł przetwarzać Twoje dane przez cały okres obowiązywania zgody, tj. na zgodne z prawem przetwarzanie, którego Administrator dokonał na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem. Wskazane prawa przysługują jednak tylko w zakresie i na zasadach określonych w RODO oraz w Ustawie z dnia 10 maja 2018 r. o Ochronie Danych Osobowych. Aby skorzystać z tych praw, skontaktuj się z Administratorem.

 

INNE GROMADZONE INFORMACJE

W celu umożliwienia Ci korzystania z Platformy Internetowej Sklepu, zwanego dalej „Sklepem” stosujemy pliki cookies – ang. „ciasteczka” – niewielkie pliki zapisywane na dysku Twojego komputera przez przeglądarkę.

Wykorzystujemy je w celu: lepszego świadczenia udostępnianych przez nas usług, uwierzytelniania – identyfikacji zalogowanego użytkownika Sklepu, zabezpieczeń – wsparcie mechanizmów zabezpieczających, dostosowania zawartości Sklepu do urządzenia użytkownika, zbierania anonimowych statystyk na temat korzystania z naszego serwisu przez użytkowników, zapamiętywania udziału w sondach i ankietach etc.

Jako Użytkownik Platformy Internetowej Sklepu masz prawo zdecydować, czy chcesz, by pliki cookies były przechowywane na dysku Twojego komputera. Aby dokonać zmiany ustawień musisz dokonać konfiguracji swojej przeglądarki. Ustawienia różnią się w zależności od wykorzystywanej przeglądarki. W przeglądarce Firefox wejdź w: Opcje » Prywatność. W przeglądarce Chrome: Ustawienia » Ustawienia zaawansowane » Prywatność » Ustawienia treści. W przeglądarce Internet Explorer: Narzędzia » Opcje internetowe » Prywatność (pozwala wybrać różne poziomy ochrony) » Zaawansowane. W przeglądarce Opera: Preferencje » Zaawansowane » Ciasteczka. Konfiguracji należy dokonać w każdej przeglądarce z osobna!

Informujemy również, iż każda czynność wykonana przez Użytkownika w ramach Platformy Internetowej Sklepu (przeglądanie, głosowanie, zarządzanie kontem etc.) jest, ze względów bezpieczeństwa zapisywana w tzw. logach. Znajduje się w nich m.in. IP użytkownika. Logi są przechowywane na serwerach i dostępne dla Administratora Sklepu.

W ramach platformy Internetowej Sklepu możesz również skorzystać z funkcji formularza kontaktowego. Wszelkie dane podane w formularzu służą wyłącznie w celu kontaktu z Użytkownikiem, wyłącznie w zakresie poruszanego przez niego zagadnienia. Dane te nie są archiwizowane i przechowywane w żadnych zbiorach podlegających przetwarzaniu danych osobowych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl